Kajdi Csaba ismét beszólt: a sztároknak képezniük kellene magukat!

beszólás Kajdi Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cyla keményen kritizálja a hírességeket. Elege van abból, hogy műveletlen embereket sztárolnak, akik arra sem vették a fáradtságot, hogy például leérettségizzenek.

Kajdi Csabát hirtelen rengetegen kezdték követni a közösségi oldalakon. Nem véletlen a népszerűsége, hiszen kendőzetlenül mondja ki véleményét a sztárokról. Csaba gyakran kritizálja a teljesítmény nélkül híressé vált celebeket, influencereket.
„Zavart, hogy műveletlen, számomra tartalom nélküli emberek lettek az internet sztárjai, akiket sok ezren követnek. Egyszerűen érthetetlen számomra az, hogy piedesztálra emelünk olyan embereket, akik igazából teljesítmény nélküliek, és a legtöbb, amit tudhatunk róluk, hogy éppen melyik hírességgel járnak, vagy valamelyikük éppen melyik világsztárt csókolgatja nyilvános helyen" - mesélte a Best Magazinnak adott interjúban.

Kajdi Csaba ezúttal is keményen kritizálta a celebeket. Forrás: TV2

Cyla mögött húsz éves karrier áll a modellszakmában, saját ügynökséget vezet, diplomája van, és több nyelven beszél. Szerinte alapvetőnek kellene lennie, hogy a híres emberek tanultak, műveltek, ám sajnos sokukra szerinte ez nem jellemző. Úgy véli, olyan emberekre kellene inkább odafigyelni, mint például Hajós András, Csákányi Eszter, Udvaros Dorottya, Hernádi Judit vagy Pintér Béla.

„Azokat nem tudom tisztelni, akik már régen reflektorfényben élnek, de annyira sem tartják magukat, hogy egy érettségit szerezzenek, vagy megtanuljanak egy idegen nyelvet. Pedig lett volna rá pénzük és idejük bőven. Aki megmondóember akar lenni, az képezze magát!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.