Mai napig pszichológushoz jár válása miatt Vasvári Vivien

Forrás: TV2 -
pszichológus válás Vasvári Vivien Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben sztárja bevallotta, rájött, hogy egyedül nem tud megbirkózni a válás okozta fájdalmakkal, ezért pszichológus segítségét kérte.

Vasvári Vivien tavaly nyár végén olyan mély depresszióba zuhant, hogy 42 kilóra fogyott. Ekkor rájött, hogy baj van, és külső segítséget kell kérni a problémák megoldáshoz. Szeretett volna rájönni, milyen irányba tart az élete, mit kellene esetleg másképp csinálnia. A pszichológus ebben segített neki, egyfajta iránymutatást nyújtott számára. Heti kétszer egy órát jár a terápiára, a járvány ideje alatt pedig online beszélgetnek.

Vasvári Vivien nem tudott egyedül megbírkózni a válással. Forrás: TV2

„Nagyon sok fájdalom ért az életem során, a párkapcsolataimban szinte mindig csalódtam, de a válásom volt a döntő abban, hogy segítséget kérek.

A pszichológus segít abban, hogy magam jöjjek rá az általam feltett kérdésekre. Megmutatja azokat az eszközöket, amelyeket a mindennapi életben alkalmazni tudok, és amelyek segítenek elérni a céljaimat. Ezenkívül a gyerekkoromból adódó félelmeimet is le kell küzdenem, ezekkel a mai napig harcolok. Korábban sokat szorongtam, a fájdalmamat magamba zártam, és tudtam, hogy egyedül kevés vagyok ahhoz, hogy ezt megoldjam" – mesélte Vivi Blikknek, aki azt is elárulta, a hírnév kedvéért egyfajta álarcot is magára vett, ám ez a kettősség sem tett jót a lelki állapotának.:

„A terápiának köszönhetően nem szeretnék többé az álarc mögé bújni, hanem azt a lányt szeretném kifelé is mutatni, aki valójában vagyok, és nincs szükségem arra, hogy mások mondják meg azt, hogy jó vagy rossz ember vagyok."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.