Szörnyű bűz és vér szivárgott a holttestekkel teli kamionból

Forrás: Shutterstock -
holttest temetkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A temetkezési vállalat hűtés nélkül tartotta a holttesteket egy kamionban. A közelben élők a szag miatt feljelentést tettek, így derült ki az eset.

Még vér is szivárgott abból a kamionból, amelyben holttesteket tárolt egy brooklyni temetkezési vállalkozó. Mivel hűtés nem volt benne, a szagok annyira erősek voltak, hogy a szomszédok emiatt tettek feljelentést. A rendőrség közel 60 holttestet talált méltatlan körülmények között a kamionban. A cég épületének padlóján további testek sorakoztak.

Szörnyű bűz és vér szivárgott a holttestekkel teli kamionból (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Azzal magyarázták a döbbenetes esetet, hogy már rég el kellett volna szállítani a holttesteket hamvasztásra, de nem jöttek értük. A New York Timesnak azonban egy magát megnevezni nem kívánó személy azt nyilatkozta, a hűtőkamra romlott el, ez volt az oka a szokatlan eljárásnak. A cég vezetője azonban ezt tagadja. Jelenleg tartanak a hatósági vizsgálatok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.