Így búcsúzott Király Nóra az Exatlontól

TV2 Szabó Dóra Király Nóra Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Nóra nagyon szívhez szóló gondolatokkal búcsúzott az Exatlontól.

Pénteken a Bajnokok közül Király Nóra és Szabó Dorka mérték össze erejük egy párbajban. A legrosszabb statisztikai eredményekkel Nóra rendelkezett, így ő automatikusan veszélybe került. Busa Gabi azonban - mint legerősebb játékos - nem választhatta önmagát, így lett Szabó Dorka az ellenfél - aki győzött is. A versenyről és a műsorban töltött időszakról Nóra őszintén mesélt:

"Nagyon rossz volt a saját csapattársam ellen menni, ráadásul Dorka az egyik legjobb a mezőnyben. Remélem, hogy minél tovább jut majd az Exatlonban. Már az első futam után elsírtam magamat, hogy ez mennyire kegyetlen érzés. Kezdetben az esélytelenek nyugalmával álltam oda a rajthoz, szomorú voltam, már előzetesen elköszöntem mindentől a villában is" - de persze ettől függetlenül annak örül, hogy megismerhette a csapattársait.

Exatlon Forrás: TV2

"Nagyon örülök, hogy itt lehettem, nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fogom magam érezni, és így megszerettem a csapatot. Nagyon hamar eltelt ez a három hét, nagyon sok érzés kavarog bennem, intenzív napokat tudhatok magam mögött" - írta meg a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.