Már holnap eldőlhet, hogy letartóztatják-e Szilágyi István fiát

Forrás: RTL Klub -
gyilkosság szilágyi istván letartóztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi István a sajtóértesülések szerint egy a fejére mért ütésbe halt bele, a gyanú szerint fia végzett vele. Letartóztatásáról már holnap dönthetnek. 

Szilágyi István május 3-án hunyt el, halálát sajtóértesülések szerint egy a fejére mért ütés okozta. A gyanú szerint fia egy kalapáccsal bántalmazta apját. "Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság rendelje el annak a férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint végzett édesapjával, az országosan elismert színésszel."

Szilágyi István fiának letartóztatásáról már holnap dönthetnek Forrás: RTL Klub

A megalapozott gyanú szerint egy 49 éves férfi május 3-án reggel a XVII. kerületi otthonában részben kalapáccsal testszerte bántalmazta édesapját, az országosan ismert színművészt, aki emiatt életét vesztette.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogta a férfit, akit a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatott ki, és előterjesztést tett a letartóztatására.

A Fővárosi Főügyészség a férfi eljárásbeli jelenlétének és a bizonyítás zavartalanságának biztosítása, valamint a bűnismétlés veszélyének kizárása érdekében indítványozta a letartóztatást, amelyről várhatóan kedden dönt a bíróság.

A Baptista Szeretetszolgálat vasárnap erősítette meg, hogy életének 83. évében vasárnap elhunyt Szilágyi István. A színművész utolsó éveiben rendkívül szegényes körülmények között élt Rákosligeten, ahol a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai segítették őt mindennapi életvitelében - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.