Feleségét és kisfiát is elvesztette, a Facebookról tudta meg a hírt

gyilkosság Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai sportoló egy meccs miatt volt távol feleségétől és kisfiától, amikor a tragédia történt. A Facebookról kellett megtudnia a szörnyű hírt.

A Tampa Bay Rays baseballcsapatának dobójátékosa, Blake Bivens tavaly augusztusban Tennesse-ből tartott haza. Aznap reggel már furcsa volt neki, hogy felesége nem küldött üzenetet. Ráakadt egy hírre, miszerint a rendőrség keresi 19 éves sógorát, ekkor már rosszat sejtett, azonnal telefonált a szüleinek, de ők sem tudtak semmi. A tragédia hírét a repülőgépen olvasta el, rögtön tudta, hogy az ő családjáról van szó. – írja a People.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A reptéren már várták a szülei. Kiderült, 25 éves feleségét, 14 hónapos kisfiúkat és anyósát is meggyilkolta a fiatal nő öccse. A férfit a rendőrség elkapta az eset után, a tárgyalásra most kerül sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.