Elvitték az Ötöslottó főnyereményét, több mint 391 millió forint volt a tét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
főnyeremény Ötöslottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország kedvenc lottójátéka mindössze két hét halmozódás után ismét milliomossá tett egy szerencsés játékost. A telitalálat összege 391,793 millió forint.

A 19. játékhéten megtartott Ötöslottó sorsoláson a 30, 57, 58, 86 és 61-es számokat megjátszó szelvény tulajdonosának igazán boldog szombat estéje lehet, hiszen 391,793 millió forintot nyert. A szerencsésnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A 100 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, úgynevezett nagynyertes-vonalat tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható. A szerencsés játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság feddhetetlen munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán.

Ezután kerülhet sor a személyes találkozásra, amelynek keretében leadásra kerül az eredeti szelvény és annak érvényességének megvizsgálása. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás. A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.