Büszkén vállalja új munkáját a magyar Dj: egy áruházban helyezkedett el

Dj Revolution dj DJ munka változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, ki az a híres magyar Dj, aki néhány hete már az egyik legismertebb áruházlánc csapatát erősíti.

"Újabb lelkes kollégát üdvözülhetünk a Tesco csapatában! Gábor most csatlakozott hozzánk kiszállítási asszisztensként. Korábban 15 évig DJ-ként dolgozott számos klubban és 3 országos rádióban, eredetileg pedig operaénekes"– szúrta ki a közleményt a Blikk.

A Tesco Magyarország új munkatársa nem más, mint Czabán Gábor, azaz DJ Revolution, aki jelenleg kiszállítással foglalkozik.

"Örökmozgó ember vagyok, nem tudtam volna otthon ülni. Örülök, hogy így alakult. A kollégák nagyon jó fejek, családias a légkör.

A legjobb az egészben pedig az, amikor látom főleg az idős embereken, hogy milyen hálásak a kiszállított élelmiszerért. Úgy érzem, így én is adhatok valamit a társadalomnak ebben a nehéz helyzetben" – osztotta meg benyomásait új munkája kapcsán a Tesco honlapján a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.