Képtelen feldolgozni lánya elvesztését a tavaly halálra gázolt Emese édesanyja

elveszíteni gázolás halál gyász család baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emese tragédiája egy évvel ezelőtt, április 24-én történt. Az autó sofőrje, Levente a körforgalomból kikanyarodva tövig nyomta a gázpedált, és halálra gázolta az úttesten átkelő Bognár Emesét. A család a mai napig képtelen feldolgozni a történteket.

A szakértők szerint az autó sofőrje 150 kilométer/órás sebességre gyorsult, amikor elütötte az úttesten átkelő Bognár Emesét és barátját, Dávidot. A lány azonnal szörnyethalt, szerelmét súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A gázoló, P. Levente sérülés nélkül szállt ki a kocsiból.

"A tragédia évfordulóján, hajnali négykor újra felébredtem. Egy évvel ezelőtt ugyanebben az időpontban rendőrök csöngettek be hozzám, hogy közöljék: a lányom, Emese meghalt" – mesélte a Blikknek a gyászoló édesanya, Bognárné Szepes Orsolya.

Emese húgának, Elizának a gázoló fiú kishúga a legjobb barátnője. A gyászoló Orsolya örül, hogy a kislányok jó barátnők maradtak, de mint mondja sem Eliza, sem a férje nem jár ki Emeséhez a temetőbe. Képtelenek feldolgozni nagylányuk elvesztését.

Képtelen feldolgozni lánya elvesztését a tavaly halálra gázolt Emese édesanyja (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Pont aznap volt a férjemmel a házassági évfordulónk, amikor Emesét elhamvasztották. Elvették tőlünk a lányunkat, az áprilist, az ünnepeinket. A kisebbik lányunk, Eliza nyáron kapott egy lovat, az terápiaként segít neki feldolgozni a tragédiát.

A lány szerelme, Klement Dávid számára a baleset előtti percek örökre törlődtek, a kórházban magához térve pedig Emesét szólongatta.

"Korábban a társaság középpontjában voltam, azóta képtelen vagyok mosolyogni, nem beszélgetek még a szüleimmel sem.

Minden pillanatban Emesére gondolok, sosem bocsátom meg Leventének, hogy elvette őt tőlem"

– mondta Dávid.

Az ügyészség indítványozta P. Levente végleges eltiltását a járművezetéstől. Mindezt azzal indokolta, hogy a fiatalember személyiségjegyei alapján alkalmatlan a vezetésre.

"A ceglédi közösség érdeke is azt kívánja, hogy hasonló tragédia ne fordulhasson még egyszer elő"– mondta dr. Szatmári-Margitai Gergely (37) ügyvéd, a sértett családok jogi képviselője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.