Ada megmutatta, hogy mennyit számít a beállítás egy fotónál

Forrás: Pintér Adrienn Ada/Facebook -
fotó Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki tudja, hogy amit a közösségi médiában látunk, az nem mindig úgy néz ki a valóságban. Pintér Adrienn most meg is mutatta, hogy mennyit számít a beállítás egy fotó esetén. 

"Egy hosszabb gondolat arról, hogy mit latunk a social mediaban! Szóval, ezek a képek nincsenek retusálva, és pár perc különbséggel készültek, illetve a hasam napszakban eltér. Mindenkiről lehet nagyon előnyös es előnytelen képet csinálni. Minden a szögeken, fényeken, tartáson stb múlik. Két kattintás között olyan, mintha kilókkal lennek több vagy kevesebb, pedig nem. Nyilvan mindig az elonyos oldalunkat próbáljuk mutatni(bar sok kepem pont nem), de amikor elkezdjuk magunkat hasonlitgatni masokhoz kepek alapjan ez jusson eszunkbe mindig! Nekem is voltak mar nehez pillanataim, amikor bomba noket latok pl itt instan is, aztan mindig belegondolok, h egy jo ebed utan neki se lesz full lapos a hasa es tuti tudja mi elonyos szamara pl. En szemely szerint nem szoktam ilyen szepito, vekonyito stb appokat hasznalni, vagy retusalni max egy szep filtert hasznalok vagy picit a fenyerot felveszem. Nem ertek egyet azzal, h agyon kell retusalni egy kepet, h felismerhetetlen legyel. Ugy vagy szep ahogy vagy! Nem mindig konnyu, de ne hasonlitgassuk masokhoz magunkat! Magunkhoz merten probaljuk a legtobbet kihozni magunkbol!" - írta ki Ada az alábbi képhez az Instagramra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.