Kérdéses, hogy képernyőre kerül-e idén a Sztárban sztár leszek!

elmarad TV2 Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus a tévécsatornáknak sem kedvez, hiszen több forgatást le kellett fújni. Ráadásul az őszi műsorokat már most el kellene kezdeni forgatni, castingolni. Így félő, hogy a TV2 egyik legnépszerűbb show-ja, a Sztárban sztár leszek sem kerül képernyőre idén.

Az RTL Klub törölte a Surviver forgatását, és sajnos az X-Faktor tízedik évadának a castingját sem tudták megkezdeni a járvány miatt, idén a nézőknek nélkülöznie kell a csatorna kedvenc tehetségkutatóját.

A castingok már folynak, de vajon képernyőre kerül még idén a Sztárban sztár leszek? Forrás: TV2

Felmerül így a kérdés, mi a helyzet a konkurenciánál, a TV2-nél évek óta a Sztárban sztár! viszi a prímet ősszel. A Sorozatwiki szerint ez a műsor is veszélybe került.
Ám a csatorna közölte a show castingja jelenleg is folyik, de sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudták, hogy elmarad idén a Sztárban sztár leszek!, így még van remény, hogy ősszel újra végignézhetjük a nagy átalakulásokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.