Ezek voltak Szilágyi István utolsó szavai, mielőtt meghalt

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
gyilkosság halál szilágyi istván utolsó szavak Lópici Gáspár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Szilágyi Istvánt néhány héttel ezelőtt brutálisan megölte a saját fia, dulakodás közben. Az özvegy hiába sietett segítségért, már késő volt. Fiúk kalapáccsal verte agyon az egykori legendás színészt. 

Jolika néni, Szilágyi István felesége elmesélte, hogy fiuk azért akadt ki, mert elfogyott otthon a gyógyszer és nem volt pénzük kiváltani a patikában a receptet. Elmesélte, hogy férje csak önmagától akarta megvédeni a dührohamot kapott fiát, de végzetes tragédia lett a dulakodás vége.

Szilágyi István Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

„Pista még az ütés előtt annyit tudott mondani: „Ne csináld, fiam!", de többre már nem maradt ereje. Ezek voltak az utolsó szavai... Másodpercek alatt zajlott le minden. Pista a földre esett, Péter pedig még ráugrott... A férjemnek pacemakerje volt, ami szerintem ekkor leállt. Talán ha ott sikerül őt megfékeznem, a férjem még ma is él, de nem tudom...Arra emlékszem, hogy kirohantam a házból, egyenesen a szomszéd kisboltig és kiabáltam, hogy hívjanak mentőt és rendőröket. Közben egy fiatalember berohant a házba és letépte Pétert az apjáról. Aztán már csak a szirénákra emlékszem..." - mesélte a Ripostnak Joli néni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.