Visszatér a hidegfront - Csapadék és szél várható

csapadék hidegfront időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerdától visszatér a hidegfront. 

Szerda

Estig borult, erősen felhős lesz az ég. Az ország déli tájain (a kb. Tamási-Békéscsaba vonaltól délre) többfelé várható, akár kiadós mennyiségű eső, zápor, zivatar. Máshol csak néhol fordul elő csapadék. Napközben megerősödik az északi, északkeleti szél. 17 és 23°C között alakul a hőmérséklet - a borongós, csapadékos déli tájakon lesz a hűvösebb. Hidegfronti hatás valószínű.

Csütörtök

A sok napsütést csak gomolyfelhők zavarják, eső nem lesz. 20-21 fok valószínű délután. Az északi, északkeleti szél néhol még megerősödik.

Péntek és szombat

Mindkét nap sok napsütésre számíthatunk, csapadék nem várható. Szombat késő délutántól, estétől kezdődhet erősebb felhőzetnövekedés. 19 és 24 fok közötti értékeket mérhetünk délutánonként.

Vasárnap

Erősen felhős időre van kilátás. Nyugat felől többfelé alakul ki eső, zápor. Átmenetileg megerősödik az ÉNy-i szél. A csúcshőmérséklet 19 fok körül alakul - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.