Győrfi Pál: „Daninak csak hétvégi apukája tudtam lenni”

apuka Győrfi Pál vallomás hétvégi apuka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Országos Mentőszolgálat szóvivője hihetetlen népszerűségre tett szert az elmúlt hetekben, a koronavírus elleni küzdelem alatt. Ám számára nem ez a legfontosabb, hanem az, hogy az emberek hitelesnek ítélik meg, amit mond, arra odafigyelnek, így a segítségével sikerült lelassítani a járványt. A nagyfiát is bevonta a kampányába – azaz fordítva: Dani segített neki megszólítani a fiatalokat!

"Dani aktív kezdeményezője volt az együttműködésünknek. Ő vetette fel, hogy ha el akarunk jutni a fiatalokhoz, akkor ajánlott igénybe venni az új kommunikációs eszközöket, a közösségi médiát, amiben ő otthonosan mozog. Először megijedtem a kicsit viccesebb interpretációs lehetőségektől, de szerencsére bíztam a fiamban, és belementem. Az élet őt igazolta!" – mondta Pál, aki a holnap megjelenő HOT!-ban rengeteg magánéletit titkába avatja be az olvasókat.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs igazgatója. Forrás: Origo

A HOT! Magazin digitális számáért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.