Összekötözte és az út szélén hagyta a párját egy magyar nő

fenyegetés erőszak rablás bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összekötözve hagyta az út szélén a szeretőjét nő, mert a férfi zsarolni próbálta őt. 

Súlyos bűncselekmény gyanúsítottjait kapták el a rendőrök a hétvégén. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség az őrizetben lévő négy gyanúsított letartóztatását indítványozta.

A megalapozott gyanú szerint egy román állampolgárságú férfi az interneten keresztül megismerkedett a magyar női gyanúsítottal, akitől erotikus tartalmú felvételeket is szerzett. A 48 éves férfi élettársa azonban rájött a viszonyra, ezért felkereste a magyar nőt, hogy közölje vele: a férfi csak a pénze miatt van vele. Ezzel egy időben azonban a sértett megfenyegette a nőt, hogy amennyiben szakítani merészel, nyilvánosságra hozza a birtokában lévő kompromittáló felvételeket.

A magyar nő szeretett volna szabadulni ebből a helyzetből, ám a férfi fenyegetésétől tartott, ezért összeszövetkezett a sértett élettársával, hogy segítsen eltávolítani a férfi telefonjában lévő felvételeket. Ez azonban sajnos meghiúsult, így a magyar nő személyes találkozót beszélt meg a férfival.

Forrás: Police.hu

A nő két fia társaságában érkezett a helyszínre, akik külön autóval követték édesanyjukat és természetesen tisztában voltak az előzményekkel. Székely községnél a két fiú kirántotta a román sértettet a gépkocsijából és megverték. Elvették a telefonját, pendrive-ját, sőt a pénzét is. Ezután a sértettet összekötözték és a 4. számú főút mellett kitették, majd magára hagyták. A sértettet az arra közlekedők találták meg és értesítették a mentőket, valamint a rendőrséget.

"A sértett a bántalmazástól életveszélyes állapotba került, eltört több bordája, és légmell alakult ki nála. A magyar nőt és két fiát, valamint a sértett élettársát a rendőrség csoportosan elkövetett rablás bűntettével, míg a magyar nőt és fiait ezen felül életveszélyt okozó testi sértés bűntettével is gyanúsítja." - írja az SZOM.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.