A Semmelweis Egyetem nevével reklámoznak egy hamis szívgyógyszert

szívgyógyszer visszaélés Semmelweis Egyetem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb visszaélés a Semmelweis Egyetem nevével: most éppen egy hamis szívgyógyszert reklámoznak vele. 

A Semmelweis Egyetem hivatalos Facebook oldalán jelent meg nemrég egy közlemény, amelyben a visszaélés részleteiről lehet olvasni, illetve a biztonságos gyógyszervásárláshoz szükséges tippek és tudnivalók is:

"Ismét visszaéltek a Semmelweis Egyetem nevével. Most olyan szert reklámoznak az intézmény egyik klinikájára hivatkozva, mely azt ígéri, hogy megtisztítja az ereket, és ezzel teljesen rendbe hozza a szív- és érrendszert. Az online felületen elérhető cikk hamisan azt a látszatot kelti, hogy a készítményt az egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján fejlesztették ki és valótlan álinterjút közöl egy professzorral, akit szintén hamisan a klinika munkatársának, kardiológiai osztálya vezetőjének állít be.

A Semmelweis Egyetem a visszaélés miatt megteszi a szükséges lépéseket, de addig kérjük, hogy gyógyhatású készítményeket kizárólag Magyarországon engedélyezett helyről, legális forrásból, orvosukkal való konzultáció után szerezzenek be a fogyasztók."

Sajnos ez már nem az első alkalom, hogy visszaéltek az egyetem nevével, korábban egy olyan szert reklámoztak vele, mely a prosztatagyulladás, illetve a prosztata-megnagyobbodás szinte teljes gyógyulását ígéri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.