Időjárás: esős és szeles napok következnek

Forrás: Getty Images -
eső időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen lesz a hétvége.

Péntek

Eleinte sok napsütés várható, majd délután egyre jobban megnövekszik a fátyol- és gomolyfelhőzet. Csapadék csak késő estétől alakulhat ki. 16 és 23°C között alakul a hőmérséklet. Gyenge marad a változó irányú szél. Fronthatás nem terheli a szervezetünket.

Szombat

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eleinte inkább csak északnyugaton, később máshol is szórványosan fordulhat elő záporeső. Késő estétől aztán kiterjedtebb esőzés kezdődhet. Az ÉNy-i szél estétől megerősödik. Marad a 16-23 fokos csúcsérték - ÉNy-on lesz a hűvösebb.

Eső és szél is lesz a héten Forrás: Getty Images

Vasárnap

A hajnali eső elvonul, felszakadozik a felhőzet. A gyorsan vonuló felhőkből már csak néhol fordul elő futó zápor. Erős, ÉNy-on viharos lesz az ÉNy-i szél. 20 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfő és kedd

Napos, gomolyfelhős, gyakran szeles időre van kilátás. Egyelőre marad a sokéves átlagnál hűvösebb idő: délutánonként 20-21 fok körül alakulhat a hőmérséklet - írja Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.