Radics Gigi kedvese, Mikus Áron kapcsolatukról vallott: első látásra beleszeretett az énekesnőbe

Mikus Áron szerelem Radics Gigi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban bombaként robbant a hír: Radics Gigi kisbabát vár. A fiatal szerelmesek alig pár hete vállalták nyíltan kapcsolatukat. Gigi párja szerelmükről vallott.

Mikus Áron és Gigi két éve ismerik egymást, Áron testvérén keresztül.

"A testvérem, Éva szervezőként dolgozott együtt Gigivel, és körülbelül két éve mutatott be minket egymásnak. Rögtön éreztem, hogy ott van a szikra közöttünk, és visszagondolva: akkor, ott első látásra beleszerettem Gigibe. De csak másfél évre rá vettem a bátorságot, hogy elhívjam randevúzni" - vallotta be a szobrászművész, aki az első perctől kezdve komolyan gondolta a kapcsolatukat.

„Nagyon-nagyon boldog vagyok Gigi mellett, és ez a boldogság már az első randinkon megjósolható volt. Mindketten komolyan álltunk a másikhoz, nem csak úgy találkozgattunk. Gigi különleges számomra, és a gyűrű is egyedi lesz, amivel megkérem a kezét, de még nem készült el. A többi részlet viszont még előtte is titok""

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.