Csatornába fojtotta autista kisfiát egy nő - Szerinte jobb helyre került

gyilkosság autista gyerekgyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 45 éves Patricia Ripley azt állította, kilenc éves autista fiát elrabolták, de kiderült, hogy ő maga végzett a gyermekkel.

A kis Alejandro Ripley holttestére pár órával anyja bejelentését követően találta rá egy Amerika Kapitányos pólóban. Amikor Patricia bejelentett fia elrablását, a nyomozók több ellentmondást is felfedeztek a nő vallomásában.

Édesanyja a csatornába fojtotta autista kisfiát - Szerinte jobb helyre került Forrás: Miami Dade County Jail, Miami Dade Police Department

Videófelvétel és tanúk is bizonyították, hogy saját anyja lökte az autista kisfiút egy csatornába. Ekkor járókelők mentették ki a gyereket, de egy órával később Patricia egy másik csatornához vitte fiát, majd belefojtotta. A rendőröknek azt állította, hogy gyermeke egy jobb helyre került - írja a Yahoo News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.