Eltűnt egy férfi egy budapesti kórházból, keresi a rendőrség

rendőrség eltűnt kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 25 éves férfit az Üllői úton lévő kórház sürgősségi osztályára vitték be, ám a vizsgálatok közben elhagyta az intézményt. Most keresi a rendőrség.

Még május 17-én vitték be a mentők a budapesti kórház sürgősségi osztályára a mezőkeresztesi férfit. Molnár Árpád azonban a vizsgálatok közben kisétált onnan, azóta nem tudják hol tartózkodik. A rendőrség megkezdte a keresését, de eddig nem jártak sikerrel – írja a police.hu.
A férfi közel 175 centiméter, vékony testalkatú, haja kopaszra nyírt, mindkét alkarján tetoválás található.

Keresi a rendőrség Molnár Árpádot, aki egy budapesti kórházból tűnt el Forrás: police.hu

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek van információja a képen látható férfi tartózkodási helyét illetően, jelentkezzen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központján a 06-46/514-506-os telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenes 06-80/555-111 zöldszámot, illetve a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.