Az ÉNB sztárja, Czibók László súlyos állapotban van agyvérzése után

Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest -
agyvérzés Éjjel nappal Budapest kóma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos állapotban, agyvérzéssel került kórházba az Éjjel-Nappal Budapest sztárja. Czibók Lászlót mesterséges kómában tartják, a napokban a tatabányai Szent Borbála Kórházba szállították.

Az ÉNB Mikijeként ismertté vált férfi testépítő-edzőként is sikeres lett a YouTube-on, ám rajongói arra lettek figyelmesek, hogy az utóbbi napokban eltűnt. Barátnője, Kövér Georgina közölte a rossz hírt: Czibók László agyvérzést kapott, súlyos állapotban van, jelenleg mesterséges kómában tartják.

A sorozat sztárjára még egy műtét vár. Forrás: Facebook/Éjjel-Nappal Budapest

Most átszállították a tatabányai Szent Borbála Kórházba a Kemma.hu információi szerint. Párja elmondta, azért küzdenek hogy a 140-150-es vérnyomását lejjebb vigyék, emiatt egy műtét vár még rá.

Állítása szerint 14 éves kora óta küzd vérnyomás-problémákkal, illetve születésekor szívritmuszavart diagnosztizáltak nála. Emiatt tavaly orvosi kezelést kapott, ugyanis egy vérrögöt találtak a szívénél.
A koronavírus tesztje szerencsére negatív lett. Kedvese minden videót lejátszik neki, amit a rajongók küldenek. Bízik benne, hogy ez is segíti a gyógyulásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.