öngyilkossági kísérlet Kecskemét háztető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenet: öngyilkos akart lenni egy kecskeméti nő, ám a rendőrség megfékezte. 

Május 26-án, délután fél 3 környékén érkezett a bejelentés, mely szerint az egyik kecskeméti társasház tetején áll egy nő, aki öngyilkos akar lenni. Szerencsére volt a közelben rendőri egység, akik pár percen belül a helyszínre tudtak sietni - írja a police.hu

Az egyenruhások a hatodik emeleti lakásba rohanva azzal szembesültek, hogy egy férfi áll az ablakban, és igyekszik a nőt behúzni a tetőről, ám nem járt sikerrel. Kováts Zsolt r. őrmester

azonnal kimászott a tetőre,

majd a cserepeket megbontva, az egyik lécben megkapaszkodva magához fogta a hisztérikus asszony végtagjait, és az ablakhoz emelte.

Társa, Magyar Tamás r. őrmester a nyílászárón kinyúlva beemelte a nőt, aki a lakásban folytatta az őrjöngést. A járőrpár biztosította, hogy a 43 éves asszony ne tegyen kárt magában, majd átadták a kiérkező mentőknek, akik kórházba szállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.