Kannibál patkányok jelentek meg Amerikában a koronavírus miatt

patkány agresszív koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő: kannibál patkányok jelentek meg Amerikában. Az eset összefügg a koronavírussal.

Agresszív, kannibál patkányok jelentek meg Amerika több pontján. Az állatok tömeges felbukkanása megrémíti az embereket, teljesen érthetően. Az amerikai Járványmegelőzési és Járványvédelmi Központ arra kéri az embereket, legyenek körültekintőbbek a szokásosnál is, nehogy valakinek baja essen.

Képünk illusztráció Forrás: wikipédia / Készítette: Earth'sbuddy

A szakemberek szerint a patkányok agresszív viselkedése összefügg a koronavírussal, ugyanis mióta bezártak az éttermek, az utcai rágcsálók nem találnak maguknak élelmet. A patkányok tehát már hetek óta éheznek, ezért merészkednek ki az utcára, sőt, mi több, az emberek otthonainak közelébe is.

Utcai térfigyelő kamerák által rögzített felvételeken jól látszik, ahogy a patkányok az utcán szaladgálnak, sőt, olyan esetről is tudni, amikor egymást kezdték el felfalni - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.