Megható: Kórházban házasodott össze az orvos és a nővér

Forrás: Shutterstocks -
esküvő házasság koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvos és a nővér kénytelenek voltak a Szent Tamás Kórházban, azaz a saját munkahelyükön kimondani a boldogító igent. 

A 34 éves Jann Tipping és a 30 éves Annalan Navaratnam eredetileg augusztusban tervezték összekötni az életüket, ám egyikük családja sem tudott volna odautazni hozzájuk Londonba, így kénytelenek voltak lefújni a szertartást. Ám mivel már nagyon szerettek volna hivatalosan férj és feleséggé válni, ezért úgy döntöttek:

a kórház kápolnájában fognak egybekelni.

"Szerettünk volna mindenképpen megtartani a szertartást, amíg még mindenki egészséges - akkor is, ha ezt azzal járt, hogy a szeretteink csak a képernyőkön keresztül láthatták a ceremóniát. Nagyon hálásak vagyunk azért, hogy a kápolna lelkész csapata elintézte a hivatalos engedélyt a házasságkötéshez" - mondta Jann az ITV Newsnak.

Az esküvőjük időpontját két héten belül meghatározták, ők pedig gyorsan beszerezték a gyűrűket és a ruhákat. Sietni kellett, hogy mindenük meglegyen időben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.