Egy kisbaba elásott holttestére bukkantak egy Érsekújváron

Forrás: Shutterstock -
holttest kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2018 decemberében született kis Lucka 2019 júliusában tűnt el, szülei azt állították, egy pozsonyi gyermekintézetben fekszik betegsége miatt. A kislánynak most bukkantak rá a hottestére, a kertben volt elásva – írja a szlovák Paraméter.

Mivel a kislány közel egy évig "távol volt", és holmii is eltűntek a házból, a család ismerősei gyanút fogtak és jelentették az ügyet. Kiderült, hogy állítólagos kórházi tartózkodásáról a gyermekorvosa se tudott.

A rendőrség már csütörtökön kiment a család házához egy speciálisan kiképzett rendőrkutyával, pénteken pedig rábukkantak a kertben elásott kisbabára. A kerületi rendőrszóvivő közlése szerint büntetőeljárás indult a kicsi halála ügyében, egyelőre halálokozásként minősítették az esetet. Halálának oka csak a boncolását követően derülhet ki.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.