Madeleine McCann: Nevelőszülőkkel él az eltűnt lány?

Forrás: Getty Images -
eltűnt Madeleine McCann gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki ismeri Madeleine McCann nevét, ő az a kislány akit gyakorlatilag az egész világ keresett, miután több mint tíz éve eltűnt a családi nyaralásukról. Most egy médium megdöbbentő dolgokat állít a lányról.

A három éves kislánynak már több mint tíz éve veszett nyoma, óriási port kavart az eltűnése. A mai napig rengeteg teória lát napvilágot arról, mi történhetett a gyerekkel, hol lehet most. Tavaly úgy tűnt, hogy megoldották az ügyet egy DNS-mintának köszönhetően - ám végül mégsem alakultak jól a dolgok.

Madeleine McCann a látó szerint érzi igazi szüleit. Forrás: Getty Images

Fia Johansson, médium már többször is segített a rendőrségnek eltűnt személyek utáni nyomozásban. A perzsa nő most az állítja, a 17 éves Maddie Németországban él nevelőszüleivel, és mit sem sejt arról, ki is ő valójában. Johansson szerint azonban érzi igazi szülei aggodalmát, csak fogalma sincs arról, honnan jön ez a szorongás, amitől alaposan össze van zavarodva – írta meg a Daily Star.

A látó elmondta, hogy a lány szülei egy 70 év feletti pár, akik veszélyben vannak most a koronavírus miatt, de lányuk az egészségük érdekében otthon van velük karanténban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.