Kétmilliós csekket kapott Szilágyi István özvegye

Forrás: Tények -
özvegy szilágyi istván adósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg a felhalmozott adóssága Szilágyi István özvegyének, Jolika néni sorra kapja a csekkeket. Legutóbb kétmillió forintos tartozással szembesült.

Az idős asszonynak fogalma sem volt arról, hogy ekkora tartozásaik vannak, azt gondolta, fia mindent kézben tart. Ám férje halála óta folyamatosan érkeznek a csekkek közüzemi számlákról, ráadásul a ház hitelére is még 40 milliót ki kell fizetnie.

Szilágyi István özvegye nem tudta, hogy ennyi tartozásuk van. Forrás: Tények

Nem rég egy 430 ezer forintos csekket kapott, majd egy 60 ezres NAV tartozásról szerzett tudomást, ezeket azonban sikerült rendeznie adományokból. Ám most ennél jóval nagyobb adósággal kell szembenéznie: 2 millió forintos számla érkezett. Az összeg a vízművek, a csatornázási művek és az egyik behajtó cég tartozásaiból gyűlt össze, ugyanis 2016 óta nem fizettek semmit.
Baricz Dezső, a Baptista Szeretszolgálat munkatársa a Ripostnak elmondta, próbálnak segíteni az özvegynek, de egyre kilátástalanabb a helyzet:

„Hihetetlen az a káosz, ami Jolika néni körül uralkodik! Napról-napra elkeserítőbb a helyzet... Gyakorlatilag folyamatosan egyeztetek a behajtókkal a közművekkel és a bankkal, de amint betömnénk egy lyukat, azonnal egy új keletkezik a helyére, ami sokkal nagyobb. Mindent elkövetek, de még az is nehéz, hogy egyáltalán tisztán lássak"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.