Döbbenetes videó: visszatolatott az M7-esen a sofőr

Forrás: Shutterstock -
autópálya autó közlekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen videó készült az M7-es autópályán, egy sofőr ugyanis eltévesztette a lehajtósávot, ezért egyszerűen visszatolatott. Nagyon kevesen múlott, hogy nem lett súlyos baleset.

A Peugeot sofőrje Siófok felé tartott, valószínűleg elfelejtett lehajtani, ezért fogta magát, és visszatolatott. A mögötte érkező autós az egész jelenetet rögzítette. Éppen hogy megúszták a balesetet, mivel az nem tudott volna sávot váltani, mert abban közlekedett egy másik jármű, ezért nagyot fékezett és a leállósávba hajtott.

„M7 Balaton irányában egy Peugeot 307 sofőrje elvétve a veszprémi lehajtót úgy döntött, hogy az autópálya külső sávjában történő tolatással fog visszajutni. Az erőteljes fékezés ellenére a baleset bekövetkezett volna, ha a Peugeot sofőrje nem kormányozza az autóját végül a forgalomtól elzárt területre.


Az autónk sebessége nagyon lecsökkent, megijedtem, hogy valaki belénk ütközik hátulról, azonnal kikormányoztam az autót a leállósávba"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.