Hihetetlen videó készült az M7-es autópályán, egy sofőr ugyanis eltévesztette a lehajtósávot, ezért egyszerűen visszatolatott. Nagyon kevesen múlott, hogy nem lett súlyos baleset.

A Peugeot sofőrje Siófok felé tartott, valószínűleg elfelejtett lehajtani, ezért fogta magát, és visszatolatott. A mögötte érkező autós az egész jelenetet rögzítette. Éppen hogy megúszták a balesetet, mivel az nem tudott volna sávot váltani, mert abban közlekedett egy másik jármű, ezért nagyot fékezett és a leállósávba hajtott.

„M7 Balaton irányában egy Peugeot 307 sofőrje elvétve a veszprémi lehajtót úgy döntött, hogy az autópálya külső sávjában történő tolatással fog visszajutni. Az erőteljes fékezés ellenére a baleset bekövetkezett volna, ha a Peugeot sofőrje nem kormányozza az autóját végül a forgalomtól elzárt területre. Sávváltásra sem lehetőségem, sem időm nem volt.
Az autónk sebessége nagyon lecsökkent, megijedtem, hogy valaki belénk ütközik hátulról, azonnal kikormányoztam az autót a leállósávba" – mesélte a Bp-i Autósok Közössége portálnak a sofőr, aki úgy döntött, feljelentést fog tenni, mert az ilyen személy egyszerűen alkalmatlan a vezetésre.