Dobó Kata az Amerikában töltött éveiről és a hazatéréséről mesélt

Forrás: TV2 -
Dobó Kata Andy Vajna Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Kata éveket töltött annak idején Amerikában, hazatérése után nemcsak az emberek bántották, de a szakma is leírta. Elmondta, mi volt a legdurvább kritika, amit kapott. 

Dobó Kata itthon A miniszter félrelép című filmben vált ismertté, nem sokkal később pedig össze is jött Andy Vajnával és áttette székhelyét Amerikába. Ábel Anitának adott interjújában vallott arról az idpszakról, és azt is elmondta, hazatérése után milyen kritikákat kapott.

Dobó Kata csúnya kritikákat kapott Forrás: TV2

Kell szerencse, kell elhivatottság, az önmagadba vetett hit, hogy a 100. válogatás után, amiről kidobtak, a 101.-re is elmenj, közben dolgozol, közben legyen fehér a fogad, ne legyen lenőve a hajad, legyél fitt, ezek mind-mind nagyon sok pénzbe kerülnek.

A legdurvább, amit mondtak rám, hogy még Andy segítségével sem sikerült befutnom, és hogy milyen szörnyű színésznő vagyok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.