Időjárás: Hétvégén strandidő lesz

Fotó: Polyák Attila - Origo -
meleg strand hétvége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan záporok és zivatarok előfordulhatnak, hétvégén meglehetősen meleg időre van kilátás. 

Csütörtök

Fátyol-és gomolyfelhők zavarják a napsütést. Zápor, zivatar inkább csak a keleti tájakon fordul elő. A délnyugati szél megélénkül. Reggel 14, délután 24°C körül alakul a hőmérséklet.

Péntek

Sok napsütésre, kevés gomolyfelhőre, kiváló nyári időre számíthatunk. Már csak néhol fordul elő zápor, vagy zivatar. 25-26 fok köré erősödik a nappali felmelegedés. A nyugati szél gyenge marad.

Szombat

Több helyen szinte zavartalan lesz a napsütés, de főleg keleten ismét gomolyfelhők képződnek. Csak kevés helyen lehet frissítő zápor, zivatar. 26 és 31 fok közé melegszik a levegő, strandidő lesz!

Strandidő lesz a hétvégén Fotó: Polyák Attila - Origo

Vasárnap

Estig marad a napos, meleg idő, majd estétől egyre magasabbra törnek a gomolyfelhők, és egyre több helyen törhet ki zivatar. 29-30 fok körüli meleg valószínű.

Hétfő

Erősen gomolyfelhős időre van kilátás. Sokfelé várható zápor, zivatar. Néhol felhőszakadás, és jégeső is lehet. 24-29 fok ígérkezik - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.