Victoria Beckham és David egymástól távol fognak élni a karantén után

Forrás: AFP/Chris Radburn -
David Beckham karantén Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoris Beckham és David a koronavírus-járávány miatti bezártság után arra készülnek, hogy egy hosszabb időre külön fognak élni egymástól, ráadásul nagyon távol is lesznek.

David és Victoria Beckham már csak néhány hétig élvezhetik még egymás közelségét, ugyanis a járvány lecsengése után arra készülnek, hogy egy ideig külön élnek majd egymástól. Méghozzá azért, hogy David a labdarúgócsapatára, az Inter Miamira koncentrálhasson.

David Beckham és Victoria Beckham Forrás: AFP/Chris Radburn

Amint lehet, Amerikába utazik majd, Victoria viszont Angliában marad a gyerekekkel. Egy forrás szerint Victoria aggódik a külön töltött idő miatt, persze megérti, hogy a férjének a munkájára is kell koncentrálnia - írja a Daily Star. Egy másik bennfentes azonban kijelentette, Victoria és David nem változtattak azon a tervükön, hogy az Egyesült Királyságban éljenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.