Tóth Bendegúz csapattársa nem tudja feldolgozni a sportoló halálát

Forrás: Magyar Birkózó Szövetség -
sportoló Nagy Misi Tóth Bendegúz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Misit annyira megviselte Tóth Bendegúz halála, hogy azóta edzeni sem tud lejárni. 

Ahogy azt már megírtuk, Tóth Bendegúz egy szabadtéri edzés során lett rosszul június 4-én. Társai egyből a segítségére siettek, és megkezdték az újraélesztését, amit a helyszínre érkező mentők folytattak.

A Honvédkórházba szállították, ahol, több mint egy órán át küzdöttek a fiatal sportoló életéért, de hiába. Az orvosszakértő mostanra megállapította: hirtelen szívmegállás következtében hunyt el.

Nagy Misi, Bendegúz legjobb barátja és csapattársa szintén a helyszínen a szörnyű tragédia idején, nagyon megviselték az események:

"Nekem Ő volt a legjobb barátom, sőt, több volt, mint barát, inkább testvérnek mondanám. A barátságunk túlment a birkózáson, nem csupán csapattársak voltunk, hanem a birkózáson kívül is kerestük egymás társaságát" - nyilatkozta a Tényeknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.