Folytatódik a Mintaapák körüli botrány: állítólag az egyik művész leköpött egy stábtagot

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
stáb TV2 Mintaapák művész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mintaapák körül egyre nagyobb a botrány. Miután kiderült, hogy több főszereplő otthagyja a sorozatot, egyre több történet lát napvilágot. Lapértesülések szerint arra is volt példa, hogy az egyik művész leköpött egy stábtagot. 

A Mintaapák című sorozat sokak kedvence volt, ám a második évad forgatása előtt kiderült, hogy Fenyő Iván nem folytatja tovább a munkálatokat a műsorban. A színész nem nyilatkozott arról, miért nem szerepel többé a sorozatban, a nézők viszont annyira szerették, hogy még petíciót is indítottak a maradásáért.

A Mintaapák egyes színészei állítólag nagyon gorombák voltak a stábtagokkal Fotó: Szabó Gábor - Origo

Nem sokkal később Szabó Kimmel Tamás jelentette be Facebook-oldalán, hogy ő sem lesz látható a második évadban, majd Kovács Patrícia is. Klem Viktor szintén a közösségi oldalán tudatta a rajongókkal, hogy ő is otthagyja a sorozatot. A színészek egyáltalán nem nyilatkoztak az okoktól, a csatorna azonban elárulta, hogy Klem Viktorral és Szabó Kimmel Tamással magatartásbeli problémák miatt nem folytatják a közös munkát. Később az a pletyka terjedt el, hogy az egyik művészt kicsi Damunak becézték.

A legfrissebb sajtóértesülések szerint ezen kívül is voltak problémák a művészekkel. A Ripost információi szerint

az egyik színésszel a kezdetek óta komoly gondok voltak:

akadályozta a gördülékeny munkát, az egyik dolgozóval pedig úgy összeveszett, hogy csak a kolléganője tudta lenyugtatni.

Állítólag volt olyan színész is, aki megalázta a stábtagokat, sőt egy esetben még le is köpte egyiküket.

A hírek szerint még le is akart fejelni egy személyt, de erre végül szerencsére nem került sor. A stábtagok igyekeztek csendben tűrni, voltak, akik inkább távoztak a produkcióból.

Ezen kívül egy szerelmi szál is bonyolította a forgatás munkálatait, ugyanis két szereplő között évekkel ezelőtt alakult ki intim viszony, ám titkolták a kapcsolatukat, de a stáb tagjai számára egyértelmű volt, hogy egy párt alkotnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.