Idős biciklist ütött el a gyászoló apa - Teljesen összetört

Forrás: Shutterstock -
gázolás halál baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindkét gyerekét halálra gázolták annak a Vas megyében élő férfinak, aki t elütött egy bicikliző idős embert.  

Halálos közlekedési baleset történt pénteken Csipkerek településen, Vas megyében. A 60 év körüli épp a munkahelyéről biciklizett hazafelé, amikor váratlanul elgázolták. A kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni.

Mint kiderült, a biciklis volt a hibás, ugyanis az autós szabályosan próbálta megelőzni a bicikliző férfit, ám az váratlanul balra akart kanyarodni, így pdedig az autó elé került. Az áldozat a kocsi szélvédőjére csapódott, majd az aszfaltra esett.

A 69 éves sofőrt nagyon megviselték a történtek, egyfelől azért, mert 40 éven keresztül egyetlen balesete sem volt, másfelől pedig azért, mert mindkét gyermekét gázolás miatt veszítette el.

1978-ban veszítette el 17 éves lányát, 2 éve pedig a 45 éves fiát. Lánya az út szélén gyalogolt, mikor elütötték, fia pedig biciklivel tartott hazafelé, amikor váratlanul elgázolták - tudta meg a Tények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.