Nagykőrösi baltás gyilkos: Nem tudja megindokolni, miért ölt

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság nagykőrösi baltás gyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt korábban megírtuk, baltával megölt két embert egy 18 éves román állampolgár Nagykőrösön.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerintaz állástalan, alkalmi munkából élő férfi múlt kedden bement az áldozatok udvarára, cigarettát kért tőlük, majd felajánlotta, hogy segít fát vágni. Munka közben a mellette álló 17 éves fiú azt mondta neki, hogy apjával együtt tele vannak pénzzel, ezért a gyanúsított baltával fejbe vágta, elvette tőle mobiltelefonját, majd a házba ment, ahol a fiú 51 éves apját is fejbe vágta. A férfi nem talált pénz, ezért a telefonnal elhagyta a helyszínt.

A 18 éves V. Csaba azóta börtönben van, jelenleg is nyomoznak az ügyben, ugyanis a férfi azt állítja, nem ő gyújtotta fel az áldozatokat.

V. Csaba nem tudja megindokolni, miért támadt rá a két ártatlan férfira. Forrás: Police.hu

"Miután védencem leütötte G. Gábort és fiát, G. Jánost, abban a hitben ment el a tett helyszínéről, hogy ők még éltek, hiszen mindketten az oldalukra fordultak. (...) Állítja, nem ő húzta be a fiú testét a szobába, és nem ő gyújtotta fel az édesapjával együtt. Nagyon várjuk az igazságügyi szakértői vizsgálat eredményét, amely kimondja: a fejszecsapás vagy a tűz okozta az apa és fia halálát" - mondta a Vasárnapi Blikknek dr. Király Olivér, a gyanúsított ügyvédje.

Az ügyvéd azt is elárulta, Csaba nem tudja megindokolni, miért támadt rá a két ártatlan férfira. Sírva kért bocsánatot tetteiért, azt kérte az ügyvédtől, adja át üzenetét a gyászoló családnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.