Mozgásképtelen betegébe szeretett bele az ápoló

Forrás: Shutterstock -
szerelem gondozó beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes love-sztori kering a neten a mozgásképtelen betegről és az ápolójáról.

A 27 éves Kelly gerincizom atrófiával született, amely egy izmokat érintő idegrendszeri rendellenesség. Ennek következtében a beteg gyakorlatilag mozgásképtelen, ugyanis járni sosem tudott, és a karjait is csak korlátozottan tudja használni.

Connorral 2012-ben ismerkedtek meg a neten és szoros barátság alakult ki közöttük, amelyből később egy mindent elsöprő szerelem lett. A 25 éves Connor végül Kelly főállású ápolója lett. A beteg azt mondja, senki nem tud jobban gondoskodni róla, nagyon hálás Connornak. De azt is elárulta, hogy eleinte azért voltak fenntartásai azzal kapcsolatban, hogy a szerelme legyen a gondozója:

"Nagyon külön akartam választani a magáneletemet a betegségemtől, de amikor az ápolóm cserben hagyott, és Connor a helyébe lépett, rádöbbentem, hogy ez működőképes" - írta meg az MSN.com

Mozgásképtelen betegébe szeretett bele az ápoló (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Connor azt mesélte, sosem tekintett Kellyre munkaként. Első perctől kezdve szívesen és szeretettel tesz mindent.

"A közvélemény azonban nem ilyen elfogadó. Kívülről könnyen megítélik a kapcsolatunkat. A járőkelők nem is tudják megítélni, vajon milyen viszonyban állunk egymással. Egyesek szerint egyszerű ápoló-beteg viszonyban vagyunk, de gondoltak már minket szülőnek és gyermeknek is"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.