Eltűnt egy 16 éves tiszakarádi lány - A rendőrség segítséget kér

Forrás: Shutterstock -
rendőrség eltűnt személy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lakosság segítségét kéri a rendőrség egy 16 éves tiszakarádi lány ügyében. 

Körözési eljárás folyik Tóth Beatrix Rozália 16 éves tiszakarádi lakos eltűnése ügyében. A lány június 12-én reggel iskolába indult, azóta azonban nem látta senki. A rendőrség azóta is minden erejével igyekszik felkutatni a lányt, ám eddig semmilyen nyom nem vezetett megoldásra.

"Tóth Beatrix Rozália megközelítőleg 160 centiméter magas, barna göndör hosszú haját kontyban hordja. Szeme barna. Utolsó ismert ruházata: fekete farmernadrág, fekete pulóver, kék tornacipő" - olvasható a Police.hu-n

Tóth Beatrix Rozália Forrás: Police.hu

A lakosság segítségét kérik a hatóságok

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható lánnyal kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.