Ezért romlott meg Friderikusz Sándor és Varnus Xavér kapcsolata

Forrás: TV2, Life.hu/Schmidt Barbara -
Varnus Xavér Friderikusz Sándor kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor és Varnus Xavér egykor nagyon jó barátok voltak, habár kapcsolatukban mindig voltak hullámvölgyek, az elmúlt években viszont egyáltalán nem beszélnek egymással. 

Friderikusz Sándor és Varnus Xavér kapcsolata az 1980-as években, a Magyar Rádióban kezdődött, ott ismerkedtek meg egymással. Xavért ezután meghívta Friderikusz a műsorába. A szerkesztők azt szerették volna elhitetni a nézőkkel, hogy a zenész meghalt. Ezt azonban végül lemondta Xavér, legközelebb csak másfél év múlva kapott meghívást.

A két sztár hosszú ideig ápolt nagyon jó kapcsolatot egymással, de végül eltávolodtak egy véleménykülönbség és magánéleti problémák miatt Forrás: TV2, Life.hu/Schmidt Barbara

A két sztár ezután hosszú ideig ápolt nagyon jó kapcsolatot egymással, de végül eltávolodtak egy véleménykülönbség és magánéleti problémák miatt, valamint azért, mert karrierjük is elsodorta őket. Az orgonaművész néhány éve úgy nyilatkozott kapcsolatukról, hogy harmincéves távlatban 10 évig rosszban vannak, két hónapig pedig jóban. "Abban a két hónapban ez számunkra a legfontosabb emberi kapcsolat, nagy beszélgetések, mély témák, aztán megint összeveszünk. (...)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.