A mai naptól újra látogathatók az állatházak a Fővárosi Állatkertben

újranyitás június Fővárosi Állat- és Növénykert állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fővárosi Állat- és Növénykert a koronavírus járvány miatt március 15-től május 20-ig zárva tartotta kapuit. Május 20-tól kezdve újra birtokba vehette a nagyközönség az Állatkertet, azonban teljes egészében a mai nappal tért vissza a járvány előtti állapotokhoz.

Június 20-tól megnyitották a beltéri bemutatóhelyeket és állatházakat. A Holnemvolt Vár továbbra is zárva tart, illetve azok a bemutatóhelyek is, amelyek a nyári időszakban máskor sem szoktak nyitva lenni.

Átmeneti korlátozások lehetnek a gyűrűsfarkú makiknál, akik már láthatók, de a szokott módon bemenni közéjük egy darabig még nem lehet. A sok látogatót egy időben egy adott helyre koncentráló programok, így a látványetetések, állattréningek és más hasonló bemutatók egyelőre még elmaradnak.

A Fővárosi Állat - és Növénykert területén nem szükséges a szájmaszk viselése, de az ajándékboltban igen -olvasható az állatkert honlapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.