Tomán Szabina sem volt mindig elégedett alakjával

Forrás: Tomán Szabina/Instagram -
elégedettség külső Tomán Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tomán Szabina üzletasszony két gyerek édesanyjaként is tökéletes formában van. Elárulta, mi a titka.

Tomán Szabinával kapcsolatban szinte senkiben sem merül fel, hogy nem elégedett magával. A modellkedéssel töltött évek alatt azonban nem volt mindig az!
„Egyáltalán nem voltam elégedett magammal. Amikor modellkedtem, sokszor reggelente álltam tükör előtt, és mondogattam magamnak:

»Szabina! Nem vagy kövér!«

De ahogy telnek-múlnak az évek, remélhetőleg minden nőnek eljön az a korszak, amikor kicsit érettebben látja a dolgokat, elfogadja magát, és végre minden harmonikus és kerek lesz az életében." – mesélte a HOT! Magazinnak Szabina.

„Magammal mindig nagyon kritikus voltam és vagyok a mai napig is, szerintem ez már nem múlik el. Szigorúan odafigyelek arra, hogy hogyan nézek ki, szeretnék vigyázni arra a külsőre ami adatott. Ápolom a bőröm, rengeteg vizet iszom, egészségesen étkezem, és igyekszem rendszeresen sportolni is."

Szabina arról is mesél a friss HOT! magazinban, hogy mit szólna ahhoz, ha a lányai is modellkedni kezdenének, és azt sem rejti véka alá, hogy miként lett egy félmilliárdos vállalkozás tulajdonosa!

A HOT! Magazin digitális száma ITT elérhető!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.