Meglopták Bódi Csabát: autójából vitték el a pénzét

Forrás:Facebook/Bódi Csaba -
pénz Bódi Csaba autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Csabi autójából loptak egy egy videoklipre szánt összeget. 

Jelentős kár érte Bódi Csabát. A zenész autójából nagy mennyiségű pénzt tulajdonítottak el a tolvajok, a rendőrség is nyomoz az ügyben.

Bódi Csaba autójából sok pénzt loptak el Forrás:Facebook/Bódi Csaba

"Egy videoklip forgatás miatt autót cseréltem anyuéknál. Nagyon siettem, ezért nyitva felejtettem az autómat, és a 'Még a sírba is utánad megyek' című klipre szánt pénzt is benne felejtettem" - kezdte a Ripostnak Csabi.

"

amikor felnyitottam a könyöklőt, szembesültem vele, hogy a pénznek is nyoma veszett. Egymillió-kétszázezer forint készpénzt loptak el, és egy kétszázezer forint értékű tárgyat,

"A nyomozók rögtön kijöttek a házhoz. Ujjlenyomatot sajnos nem tudtak venni, mert kesztyűt viselt a tolvaj, de vettek DNS-mintát, aminek még várjuk az eredményeit. Ezen kívül megnézték a térfigyelők felvételeit is, ezeket a videókat arcfelismerő programmal is vizsgálják" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.