Élő adásban szagolgatott bugyit Ditinho do Asilo, politikus - Videó

bugyi Ditinho do Asilo élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ditinho do Asilo-ról most egy igen kellemetlen videó terjed a neten: élő adásban szagolgatott egy piros tangát. 

Elképesztő dolog történt a minap a brazil Braganca Paulista városi tanács online ülésén. A politikusok hallhatóan hosszasan diskurálnak egymással, miközben az egyik politikus, Ditinho do Asilo egészen máshol jár.

A férfi egy piros bugyit vett elő, amit hosszasan nézegetett, majd szagolgatni kezdte, természetesen ott, ahol a bugyi a női nemi szervvel legtöbbször érintkezik. A hosszú másodperceken át tartó bugyi-mustrát nem csak a tanács többi tagja látta, hanem a város összes lakója, aki követte az online ülést.

A tanács egy másik tagja figyelmeztette, hogy nincs kikapcsolva a kamerája. A férfi ekkor döbbent rá, hogy a némítás gomb megnyomásával a kép még nem szűnik meg. Később azt mondta, viccből kapta az egyébként ehető bugyit egy barátjától, és állítólag azért vizsgálgatta ilyen tüzetesen, mert nem akarta elhinni, hogy tényleg ehető - írta meg a TheSun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.