Elképesztő esetről számolt be nemrég az Origo: információik szerint eltűnt tegnap reggel egy 15 éves lány, akit ismeretlen elkövetők tuszkoltak be egy kocsiba, majd megerőszakolták. 

A tinédzser édesanyja már reggel jelezte a lány eltűnését, miután nem jelent meg abban az üzletben, ahol a gyakorlatát tölti. Ezt követően az ismerősök és a hatóságok is a lány keresérére indultak. 

Később azzal hívták fel a rendőrséget, hogy egy 15 éves lányt ismeretlen emberek rángattak be egy kocsiba, majd elvitték és megerőszakolták. Ezt követően a Néra utcánál tették ki az áldozatot, akit a járőkelők találtak meg. A kislányon külsérelmi nyomok voltak, valamint véres volt a fehérneműje. A kislány ezelőtt szűz volt. 

Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

"A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság haladéktalanul megtette a szükséges intézkedéseket, megkezdte a körülmények tisztázását. A bejelentésben megnevezett lány meghallgatása és orvosi vizsgálata folyamatban van" - válaszolta az Origo megkeresésére a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Kiderült, hogy az érdi lány hazudott az elrablásáról: a barátjával akart lenni
Az érdi lány azt állította, hogy elrabolták és megerőszakolták, de kiderült, hogy az egész történetet csak kitalálták. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!