Yvonne Dederick és a lánya: „Elkezdtük idegesíteni egymást!”

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Yvonne Dederick anya-lánya kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igen viharosnak mondható Yvonne Dederick és lánya, Chaterine kapcsolata. A karantén alatt összeköltöztek, de már régóta külön utakon járnak - nehezn jönnek egymással egy fedél alatt.

Yvonne Dederick és a lánya, Catherine már régóta nem élnek úgy együtt, mint az elmúlt hónapokban Budapesten, Yvonne házában. Catherine még a Feleségek luxuskivitelben forgatására érkezett Magyarországra New Yorkból, és itt ragadt. A kapcsolatuk néha viharos, ám nagyon szeretik és támogatják egymást.

Yvonne Dederick, a TV2 Média Csoport Kft. Ügyvezetője a TV2 green box stúdiójában és vezérlőjében 2015 május 15-én Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A járvány alatt eleinte olyan volt, mint nagyon régen, hisz a nagyobb fiam is hazaköltözött Amerikából. Jó érzés volt, hogy együtt vannak a csemetéim. Pár hétig minden szép volt, utána elkezdtük idegesíteni egymást" – kezd mesélni az életükről a holnap megjelenő HOT! magazinban Yvonne, aki szerint nem jó, ha hosszú távon együtt lakik szülő és gyerek.

„Olyan olaszosan, nagyon hangosan élünk, ami fura azoknak, akik nem így működnek. Egymás szavába vágunk, nagyon tudunk kiabálni, majd két perc múlva imádjuk egymást, Catherine mindig tovább bírja a vitát, ebben ő a legerősebb a családban. De az biztos, hogy legalább nincsenek kibeszéletlen sérelmeink" – teszi hozzá a magazinban a Feleségek luxuskivitelben sztárja.

Anya és lánya kapcsolatának mélypontjairól is vall a holnap megjelenő HOT! magazinban.

A HOT Magazin digitális száma ITT található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.