Bálint gazda komoly balesetet élt túl évekkel ezelőtt

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
baleset Bálint gazda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint gazda közel 101 évesen hunyt el, mint kiderült, koronavírusos volt. Az ország kertésze sok mindent megélt élete során, egy komoly balesetből is felépült évekkel ezelőtt. 

Bálint gazda utolsó évei nyugalomban és békességben teltek, miközben azzal foglalkozott, amit a legjobban szeretett: a növényekkel. A közel 101 évesen elhunyt kertészmérnök sok mindent túlélt élete során, még egy igazán komoly balesetet is, ami 2011-ben történt vele. Éppen hazafelé tartott, amikor egy száguldó autó elgázolta. Közel 20 métert repült, majd 3 napig feküdt kómában. Lába két helyen eltört, homlokában vérömleny keletkezett, de bordatörést is szenvedett. Akkor nagyon aggódtak azért, vajon felépül-e, de sikerült meggyógyulnia, habár a baleset nem múlt el maradandó következmények nélkül.

Bálint gazda egy súlyos balesetet is túlélt Forrás: MTI/Czimbal Gyula

„Kellemetlen utóhatása a történetnek, hogy a hallásom nagyon megromlott. Addig azzal semmi baj nem volt. Az ujjaim sem úgy mozognak, mint korábban" - idézi a Ripost a Bálint gazda életrajzi könyvében leírtakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.