Így alakul a következő napok időjárása

Forrás: Shutterstock -
hidegfront időjárás strandidő július
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken hidegfront zivatarokkal, hétvégén strandidő lesz. 

Pénteken a nap első felében még erősen felhős lesz az ég. A Dunántúlon eső, záporeső, míg keleten zápor, zivatar fordul elő. Délután aztán - az erős, olykor viharos északnyugati szél hatására - csökken a felhőzet. 24 és 29 fok között alakul a hőmérséklet - északnyugaton lesz a hűvösebb. Hidegfronti hatás érvényesül.

Forrás: Shutterstock

Szombaton napos, gomolyfelhős időre van kilátás, és csak néhol fordul elő zápor, zivatar.
25 és 30 fok közötti nyári meleg lesz. Az északnyugati szél élénk marad.

Vasárnap sok napsütés, igazi nyaraló idő várható. Csapadékra igen kicsi az esély. 26 és 32 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Hétfő estig marad a strandidő sok napsütéssel, a hőmérséklet csúcsértéke pedig eléri a 29-34 fokot. Estétől aztán északnyugat felől záporok, zivatarok alakulnak ki.

Kedden erősen felhős idő várható valószínű többfelé esővel, záporral, zivatarral. 20-27 fok közé csökkenhet az érkező hidegfront hatására a hőmérséklet - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.