Összeomlott a tárgyaláson a meggyilkolt K. Csenge édesanyja

Forrás: Blikk/Fuszek Gábor -
gyilkosság B. Roland K. Csenge Borsodnádasd tárgyalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bizonyítási eljárás során újrajátszották a 2017-ben brutálisan meggyilkolt K. Csenge halálát. Csilla édesanyja rosszul lett a tárgyaláson és mentőt kellett hívni hozzá.

Óriási felháborodást keltett az országban, hogy K. Csenge gyilkosa mindössze 4 év börtönbüntetést kapott. A gyilkos, B. Roland egy félresikerült találkozó után dobta vízaknába a fiatal lányt. A szakértők szerint Csenge halálát fulladás okozta, ami azt jelenti, életben volt még, amikor gyilkosa fejjel lefelé a vízelvezetőbe dobta. A bizonyítási eljárás során újrajátszották Csenge halálát, hogy a bíróság pontosabb képet kapjon a történtekről. A több mint ötórás rekonstrukció legelején lett rosszul Csenge édesanyja, akihez mentőt kellett hívni - írja a Blikk.

„Nagyon szerettem volna végigjárni Csengém utolsó útját, de amikor megláttam a gyilkosát, mentőt kellett hívni hozzám. Roland szemébe néztem, és újra összeomlott az életem.

– nyilatkozta Csilla édesanyja, Farkas Róza.

Forrás: Blikk/Fuszek Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.