Így búcsúzhat a nagyközönség Benedek Tibortól

búcsú temetés Benedek Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Benedek-család közleményt adott ki, melyből kiderül, hogy hamarosan mások is lehetőséget kapnak a búcsúra.

Benedek Tibortól a szűk családja már elbúcsúzott, hamarosan pedig mások is lehetőséget kapnak erre. Az olimpikon közeli hozzátartozói nemrég megosztottak egy közleményt, melybőn kiderülnek a megemlékezéssel kapcsolatos részletek:

Kedves sportbarátok, tisztelt újságírók!

Köszönjük az elmúlt hetek megemlékezéseit, a sok üzenetet, együttérzést, Tiborra és a családunkra irányuló figyelmüket. Érezzük az egész ország, a sport- és vízilabdavilág támogatását ebben a leírhatatlanul szomorú időszakban.

Tisztelettel kérjük a továbbiakban is a közvélemény és a sajtó megértését, hogy az előttünk álló hosszú időszakban csendben és a magunk módján gyászolhassunk, hogy méltók maradhassunk Tibor és a vele közös pillanataink emlékeihez.

Tibortól, kívánsága szerint, szűk családi körben búcsúztunk el. Szeretnénk azonban, hogy aki szerette és tisztelte őt, méltóképpen vehessen tőle búcsút

. Így az augusztusi Magyar Kupa döntője előtt pályafutásának legszebb pillanataival emlékezünk rá a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában. A részletekről, valamint a döntő időpontjáról hamarosan a Magyar Vízilabda Szövetség honlapján tájékozódhatnak.

Budapest, 2014. július 27. Benedek Tibor szövetségi kapitány a budapesti vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának döntőjében vívott Magyarország - Szerbia mérkőzésen a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában 2014. július 27-én. A magyar férfi vízilabda-válogatott ezüstérmet szerzett, miután 12-7-re kikapott a címvédő szerb csapattól. MTI Fotó: Kovács Tamás Forrás: MTI/Kovács Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.