Kilenc éve tűnt el lányával a magyar nő, az apa azóta keresi őket

Forrás: Thinkstock -
eltűnt nyomozás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olasz származású Andrea Tonello évek óta keresi kislányát, akinek azután veszett nyoma, hogy édesanyjával Magyarországra jöttek. Az apa nem adja fel, alkut ajánlott a nőnek.

Andrea Tonello és a magyar származású Klaudia együtt nevelték kislányukat, Chantalt Olaszországban hónapokig, majd ezután 2011-ben az édesanya Magyarországra hozta a gyereket, holott a bíróság az apának ítélte. Ezután mindkettőjüknek nyoma veszett, a rendőrség azóta is keresi őket.
Klaudia ügyvédjein keresztül perújrafelvételi kérelmet adott be Olaszországban, ám így sem találták meg anyát és lányát.
„Az Interpol kapcsolatba lépett Klaudia ügyvédjével, hogy egyezségre jussunk Chantal ügyében. Ezt követően került sor egy találkozóra Budapesten, ahol első kérésként az hangzott el, hogy Klaudia ellen minden panaszt vonjak vissza, és mondjak le arról, hogy a lányomat visszaviszem Olaszországba" – mesélte az édesapa a Blikknek.

A fotó illusztráció. Forrás: Thinkstock

A férfi ennyi idő után már abban sem biztos, hogy a gyerek életben van, teljesen összetört a sok éves küzdelemben. Abba is belemenne, hogy csak három hetente láthassa a kislányát.

„Remélem, hogy Klaudia előbb-utóbb belátja, hogy a legjobbat akarom Chantalnak. Ha ez megtörténik, talán ez a rémálom is véget ér. Chantalnak pedig azt üzenem, hogy nincs nap, amikor ne gondolnék rá. Bármire képes vagyok, hogy újra lássam. Klaudiának pedig csak annyit: épp elég fájdalmat okozott már Chantalnak. Ha tényleg szereti, engedje meg neki, hogy lássa az édesapját" – mondta Andrea.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.