Véletlenül ölt meg valakit a férfi a Balatonnál

Forrás: Shutterstock -
halál baleset Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsétlenül esett el az áldozat, ezért életét vesztette. 

Decemberben történt az az eset, melynek következtében egy fiatal férfi életét vesztette. Társával egy balatonfűzfői szórakozóhelyről tartottak hazafelé ittas állapotban, amikor találkoztak egy szintén ittas bulizókból álló társasággal.

Az eleinte barátságosan induló beszélgetésből végül vita alakult ki, ugyanis a másik társaságból valaki durva megjegyzéseket tett az egyik fiúra. Addig veszekedtek, míg a sértett fél két tenyérrel ellökte magától az őt szidalmazó srácot, aki azonban megbotlott, elesett, és a feje pont az aszfalthoz csapódott.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A balesetet okozó fél ezt követően elsétált a helyszínről, mentőt a sérült fél barátai hívtak. Olyan durva koponyasérülést szenvedett, hogy kórházba kellett vinni, ahol 12 napig küzdöttek érte, ám sajnos életét vesztette.

"A lökdösőt most gondatlan emberöléssel vádolják, és fogházbüntetést kért rá az ügyészség" - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.